Hoppa till innehåll
Hem » 27 juni 22:28, Sammanfattning helg, Värmlands län

27 juni 22:28, Sammanfattning helg, Värmlands län

Midsommarafton

12.08. Ölme, Kristinehamn. En person förd till sjukhus efter en trafikolycka på E18.  En bil ska ha kört in i en annan bakifrån. Föraren, en person i trettioårsåldern misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning.

25-0225 13.12 Grums. Brott i nära relation. En person i fyrtioårsåldern gripen misstänkt för misshandel av jämnårig kvinna.

16.27 Karlstad. Rattfylleri. En person omhändertagen för kroppsbesiktning efter att ha blåst positivt i sållningsinstrument. Misstänks för grovt rattfylleri.

17.24 Munkfors. En person i åttioårsåldern gripen misstänkt för grov misshandel av en kvinna i sjuttiofemårsåldern. Brott i nära relation.

17.48 Älgå, Arvika. En person förd med ambulanshelikopter till sjukhus efter en trafikolycka med fyrhjuling. Ej livshotande skador.

21.28 Karlstad. En person i femtioårsåldern misstänks för våldsamt motstånd efter att ha slagits med en ordningsvakt  på en campingplats varifrån han skulle avvisas. Omhändertagen enligt LOB.

22.09 Karlstad. Brott i nära relation. En man i trettiofemårsåldern gripen misstänkt för att ha slagit sin flickvän, en kvinna i fyrtiofemårsåldern. Misstänks för misshandel samt ofredande.

22.58 Hagfors. Arbetsplatsolycka. En person förd till sjukhus med en skada i en hand. Anmälan arbetsplatsolycka. Skadeläge okänt i nuläget.

Midsommardagen

02.44 Skillingsfors, Eda. En person i tjugoårsåldern förd till sjukhus efter att ha fallit av en traktor och därefter fått ett ben överkört av den. Ej livshotande skada.

20.40 Ilanda, Karlstad. En person i trettioårsåldern har omhändertagits misstänkt för drograttfylleri. Personen stoppades för en kontroll på riksväg 62.

22.34 Karlstad. Försvunnen person. Man i femtiofemårsåldern anmäld försvunnen från serviceboende. Försvunnen sedan 17-tiden på lördag. Återfunnen vid god hälsa 23.53.

22.51 Karlstad. En man och en kvinna i dryga fyrtioårsåldern misstänkta för stöld alt häleri gällande elsparkcyklar. Beslag på godset. Anmälan skriven.

Söndagsdygnet

00.12 Karlstad. En bilförare i tjugofemårsåldern tilldelas ordningsbot avseende ej genomsiktliga bilrutor framtill (solfilm).

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.