Hem » 27 juni 14:55, Djur, Stockholm

27 juni 14:55, Djur, Stockholm

Personal från Sandsborgs tunnelbanestation ringde och berättade att de hade fångat in en hund som sprang in vid spärrarna.

Hunden som sprang in vid tunnelbanestation Sandsborg beskrevs som brun och i mellanstor storlek.

När polisen var på plats hade ägaren kommit för att ta hand om sin hund. Hunden var anmäld som saknad i polisens register. Polisen som var på plats har sett till att den informationen ändrades då hunden inte längre är saknad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *