Hem » 10 juni 12:10, Hemfridsbrott, Karlstad

10 juni 12:10, Hemfridsbrott, Karlstad

En man i 35-årsålderrn grips efter det att han bland annat har slagit sönder en tv och ett bord hos en granne.

En man tränger sig in i en lägenhet beväpnad med en yxa. Mannen slog sönder en tv och ett bord. Mannen har även hotat en person med yxan. En anmälan upprättad angående Grovt Hemfridsbrott, misshandel och skadegörelse. Efter en del spaning så greps mannen som är i 35-årsåldern på en annan plats efter en dryg timme.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *