Hem » 08 juni 16:09, Olovlig körning, Timrå

08 juni 16:09, Olovlig körning, Timrå

E4, bilförare utan körkort kontrollerad av polis

Föraren misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas.

Bilen tas i beslag med stöd av trafikbrottslagen 7§. Det innebär att ett fordon som använts vid brott får förklaras förverkat, om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet och förverkandet inte är uppenbart oskäligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *