Hoppa till innehåll
Hem » 04 juni 13:25, Uppdatering, Göteborg

04 juni 13:25, Uppdatering, Göteborg

Polisen har fortsatt förstärkt närvaro i Hjällbo efter förra helgens händelser, och arbetar både trygghetsskapande och brottsförebyggande genom förstärkt närvaro av uniformerad polis, främst i Hjällbo och dess närområde. Polisen i nordost har även intensifierat sin ordinarie samverkan med kommun, bostadsbolag och övriga samverkansparter i lokalsamhället.  

Det pågår samtidigt ett intensivt utredningsarbete i brottsutredningarna, som leds av åklagare, och det arbetet fortsätter med oförminskad kraft.

Polisen bedriver ett omfattande underrättelsebaserat arbete för att förhindra ytterligare våldsdåd. Det handlar bland annat om bearbeta ett stort inflöde av information i form av tips och underrättelser, spaningsinsatser och kontroller av personer och fordon.

Polisen vill fortsatt få in tips och iakttagelser från hela den aktuella helgen 28/6-30/6 som kan vara intressanta i båda brottsutredningarna. I mordutredningen är särskilt iakttagelser av en blå cykel, eventuellt en elcykel, eller personer som kan kopplas till en blå cykel/elcykel i Hjällbo eller dess närområde av intresse. Kontakta polis på plats, via 114 14 eller polisen.se

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.