Hem » 01 juni 22:42, Rattfylleri, Lindesberg

01 juni 22:42, Rattfylleri, Lindesberg

En polispatrull ska kontrollera en bil som vägrar att stanna

En polispatrull i Lindesberg ser en bil som verkar intressant att kontrollera. Bilföraren vägra att stanna och lyckas undkomma genom att med hög hastighet köra runt i centrala Lindesberg. Bilen undkommer och polispatrullen söker vidare. Efter ca 15 minuter så anträffas bilen och polispersonalen ser hur en man lämnar bilen. Mannen stoppas och han visar sig vara narkotikapåverkad så mannen medtas för kroppsbesiktning. Anmälan om GROVT RATTFYLLERI OCH VÅRDSLÖSHET I TRAFIK upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *