Hem » Uppdaterad 2021-05-30 10:57:11 30 maj 02:19, Mord/dråp, försök, Upplands väsby

Uppdaterad 2021-05-30 10:57:11 30 maj 02:19, Mord/dråp, försök, Upplands väsby

En polispatrull patrullerade i Upplands Väsby och i höjd med Vilundaparken påkallade personer på plats patrullens uppmärksamhet. En ung kvinna på platsen påträffades knivskadad i buk och hals. Hon fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.

I närheten befann sig vid stunden en A-traktor som avvek från platsen. Denna påträffades senare och tre unga personer är nu frihetsberövade i ärendet. Fordonet är taget i beslag. Ärendet rubriceras som försök till mord, drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott och skyddande av brottsling.

Målsägande vårdas på söndagsmorgonen på sjukhus, i övrigt är skadeläget okänt.

Uppdatering klockan 09.28
Polis har hållit förhör med flertalet personer och ytterligare förhör kommer att hållas. Förhör med de brottsmisstänkta personerna kommer också att hållas. Samtliga tre frihetsberövade är kvinnor, varav två är under 18 år.

En teknisk undersökning av brottsplatsen är gjord och avspärrningarna är hävda.

Uppdatering klockan 10.57
Samtliga tre frihetsberövade personer är nu anhållna.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *