Hoppa till innehåll
Hem » 22 maj 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

22 maj 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 100-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

01.55 Polis stoppade ett fordon för kontroll i området Pryssgården, Norrköping. Vid kontrollen fattade polis misstanke om att föraren, en man i 20-årsåldern, var narkotikapåverkad. Mannen togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

03.33 Polis och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på Östermalmsvägen, Finspång. En person skulle ha ramlat av ett fordon under färd och föraren av fordonet kört iväg. Personen, en man i 20-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande personen skadeläge. Polisen har upprättat en anmälan gällande olovligt avvikande från trafikolycksplats samt vållande till kroppsskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.