Hoppa till innehåll
Hem » 22 maj 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22 maj 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 110-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning och fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.29 Polis stoppade ett fordon för kontroll i området Nyfors, Eskilstuna. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 35-årsåldern, inte hade något giltigt körkort och han misstänktes vara narkotikapåverkad. Mannen togs med för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri och olovlig körning och fordonet bärgades från platsen.

23.14 Polis larmades med anledning av en misshandel i området Edvardslund, Eskilstuna. En kvinna hade slagits till marken av en annan kvinna. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel har upprättats. Den misshandlade kvinnan ska inte ha behövt åka ambulans till sjukhus.

01.25 Polis larmades med anledning av att obehöriga personer befann sig på ett inhägnat område i Katrineholm. Enligt larmet kunde personer ses rota runt i containrar på området. När polis kom till platsen påträffades fem ungdomar, samtliga mellan 15 och 18 år, i anslutning till platsen. Samtliga är misstänkta för olaga intrång och har överlämnats till vårdnadshavare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland