Hem » 14 april 00:49, Stöld, försök, Klippan

14 april 00:49, Stöld, försök, Klippan

Försök till bensinstöld från bil, centrum.

En uppringare berättar att han kör efter en a-traktor som nyss ska ha varit inblandad i en bensingslangning från en personbil vid Ravingatan/Fäladsgatan. Polis skickas mot platsen och möter upp vid Krika där både uppringaren och a-traktorn stannat. I a-traktorn finns tre pojkar i 15-16 årsåldern som samtliga misstänks för försök till stöld. Föräldrarna till respektive pojke kontaktas och en av pojkarna transporteras till hemmet. Från brottsplatsen tas en dunk och slang i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *