Hem » Uppdaterad 13 april 17:12: 13 april 15:40, Narkotikabrott, Örebro

Uppdaterad 13 april 17:12: 13 april 15:40, Narkotikabrott, Örebro

Uppdaterad 13 april 17:12

En person kontrollerad på väster i Örebro. Misstanke om narkotika eget bruk

Polis anträffar en person som är narkotikapåverkad. I samband med kontrollen så uppmärksammar man att han kastar ifrån sig en liten påse som misstänks vara narkotika i. Mannen får följa med till sjukhus för provtagning. Mannen är gripen och införd till arresten efter provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *