Hem » 31 mars 20:39, Trafikolycka, smitning från, Hallstahammar

31 mars 20:39, Trafikolycka, smitning från, Hallstahammar

Polisen får in ett samtal om en bil som vinglar och kör på fel sida om vägen i Hallstahammar. Under samtalet kolliderar den vinglande bilen med en parkerad bil på Långgatan. Strax efter krocken ger sig den manliga föraren av till fots.

Polisen söker upp ägaren till den aktuella bilen, som inte stämmer in på signalementet från vittnen på plats, och som berättar att bilen ska ha använts av en nära anhörig. 

En stund senare anträffas en man som stämmer in på signalementet på föraren och som blir medtagen för en kroppsbesiktning. Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri alternativt rattfylleri och för obehörigt avvikande från trafikolycksplats.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *