Hoppa till innehåll
Hem » 24 mars 12:20, Trafikkontroll, Lidingö

24 mars 12:20, Trafikkontroll, Lidingö

Polisens kontroller har varit på Kottlavägen vid korsningen med Toppmurklevägen. Högsta tillåtna hastighet på platsen är 30 km. I närheten av platsen finns två skolor.

Trafikkontrollerna har varit mellan klockan 08-10 både i dag den 24 mars och i går den den 23 mars. Poliserna som har varit med i kontrollerna uppskattade att det var ungefär hälften av de som kontrollerades med laserinstrumentet som rapporterades för hastighetsöverträdelse.

Under de två trafikkontrollerna rapporterades  45 fordonsförare för hastighetsöverträdelse. Polisen omhändertog 15 stycken körkort på grund av hastighetsöverträdelse, dessa 15 stycken är inräknade i de 45 fordonsförare som rapporterades. De körkort som polisen omhändertog har lämnats över till Transportstyrelsen som beslutar om körkortsbehörigheten ska återkallas.

Medborgarlöfte 2021

Utifrån enkäter, samtal med medborgare och polisens egna lägesbild kommer lokalpolisområdet Norrmalms personal att prioritera arbetet mot fyra områden. Ett av dessa fyra områden är trafikinsatser för ökad trafiksäkerhet och förbättrad trafiksituation.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.