Hem » 17 mars 14:40, Trafikolycka, singel, Eksjö

17 mars 14:40, Trafikolycka, singel, Eksjö

11:51 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till riksväg. I höjd med Hult, mellan Eksjö och Bruzaholm, hade en bil kört av vägen. Enligt de första uppgifterna ska en person vara drabbad men det är oklart om personen är skadad.

12:20 Polis var på plats. Föraren av bilen fördes till sjukhus med ambulans. Föraren var till synes inte allvarligt skadad. Eventuellt kan olyckan ha orsakats av att föraren drabbats av ett sjukdomstillstånd innan olyckan. Bärgare beställdes.

13:30 Polisen lämnade platsen. Bilen är bärgad och det finns ingen misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *