Hem » 17 mars 12:22, Brand, Lerum

17 mars 12:22, Brand, Lerum

Det har brunnit i en bostad. En person förd till sjukhus i ambulans. Oklart skadeläge.

Vi får in ett larm om en brand i en bostad i centrala Floda. Räddningstjänst, polis och ambulans åker till platsen. När räddningstjänsten kommer fram är det en fullt utvecklad brand. En person som befann sig i bostaden är förd med ambulans till sjukhus. Personen var vaken. I övrigt inga uppgifter om skadeläget. Branden är enligt uppgift släckt. Polis har initalt jobbat med bland annat att spärra av och försöker nu få en bild över händelseförloppet. Branden utreds i nuläget som mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *