Hem » Uppdaterad 25 februari 20:01: 25 februari 19:03, Trafikolycka, singel, Borås

Uppdaterad 25 februari 20:01: 25 februari 19:03, Trafikolycka, singel, Borås

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40 Boda, där en singelolycka med en personbil inträffat, riktning mot Borås. I bilen har fem personer färdats. Föraren uppger smärta i nacke och har jack i ansiktet. Passagerarna, två barn och två kvinnor, uppges vara oskadda. Samtliga inblandade kommer dock att kontrolleras på sjukhus. Ett körfält är avstängt för trafik, trafiken flyter på men med köbildning.

20.00 Polis är klar på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *