Hem » 23 februari 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

23 februari 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:01 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 53, i höjd med Stenkvista i Eskilstuna. Förbipasserande hade sett en bilbrand och larmade då SOS. Bilen stod parkerad på en parkering och det fanns inga personer i närheten av branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

01:52 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Sockengatan i Trosa med anledning av en brand. Det var en matvagn som brann. Enligt vittnesuppgifter ska ingen person ha setts i närheten av vagnen när vittnet såg att det kom rök från matvagnen. Vad som har orsakat branden är oklart, men polisen misstänker inget brott. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *