Hem » Uppdaterad 15 februari 16:33: 15 februari 15:28, Trafikolycka, Kalmar

Uppdaterad 15 februari 16:33: 15 februari 15:28, Trafikolycka, Kalmar

Uppdaterad 15 februari 16:33

Olycka mellan personbilar, Ölandsbron.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på Ölandsbron. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en sidokrock. Det är totalstopp i trafiken. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Uppdatering: Inga personskador har rapporterats. En av bilarna bärgas från platsen. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott samt en anmälan om olovlig körning upprättas. Polis är klara på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *