Hem » 15 februari 20:02, Mord/dråp, försök, Malmö

15 februari 20:02, Mord/dråp, försök, Malmö

Man utsatt för grovt brott, Ormvråksgatan.

Flera polispatruller är på plats på Söderkulla med anledning av ett misstänkt grovt brott. Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord. Målsägande, en man, vårdas på sjukhus. Hans tillstånd är ej livshotande. Polisens tekniker är på plats på Ormvråksgatan och har påbörjat sitt arbete. Med hänsyn till förundersökningssekretessen kan ingen mer information lämnas i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *