Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 februari 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 36 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:31 Polis larmades till Skärblackavägen i Norrköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha krockat med en älg. Föraren, en man i 25-årsåldern, ska initialt ha klarat sig oskadd men varit chockad och dessutom var bilen ej körbar. På grund av detta kallades bärgare till platsen. När patrull pratat med föraren visade det sig att minst tre älgar varit i närheten av olyckan men att endast en av dem varit inblandad. Eftersöksjägare kallades in och han meddelade vid 01:21 att den aktuella älgen var spårad och bedömdes som oskadd. Polispatrull kommer skriva en anmälan om viltolycka utan misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolycka med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.