Hem » 12 februari 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

12 februari 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 32 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:40 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Repslagaregatan i Nyköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 50-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Hans körkort blev också omhändertaget. Passageraren, en kvinna i 40-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk.

00:50 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Junivägen i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri, olovlig körning, brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 40-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft tre viltolyckor utan personskador (vildsvin, vildsvin, rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *