Hem » 10 februari 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

10 februari 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.41 i samband med en fordons- och förarkontroll på riksväg 56 i Katrineholm uppstod misstanke om grov olovlig körning på en manlig förare i 20-årsåldern. En annan bilist som kontrollerades fick sin bil avskyltad av polisen på grund av obetald vägtrafikskatt. skyltarna kan senare återfås när skatten är betald.

02.37 SOS-larm till polisen om en brinnande bil i ett dike i Årdala, Flen. Polisen åkte till platsen och det visade sig att bilen börjat brinna i samband med en trafikolycka. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse, trafikolycka och tillgrepp av fortskaffningsmedel, då det efter kontakt med ägaren har visat sig att bilen kan antas vara stulen.

03.25 samtal till polisen om viltolycka på riksväg 53 i Malmköping. Visade sig vara en bilist som uppgav sig ha krockat med en älg. Senare framkom dock att det var ett rådjur som dött på olycksplatsen. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *