Hem » 10 februari 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

10 februari 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.26 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.45 polisen träffade på en man på Götgatan i Linköping. Mannen verkade påverkad och fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

02.38 en väktare kallade på polis till stadsdelen Haga i Norrköping. Polisen åkte till platsen och då visade det sig att väktaren anträffat och gripit en man som kunde misstänkas för försök till stöld. Mannen, som är i 30-årsåldern misstänks att ha försökt bryta sig in i ett källarförråd i syfta att stjäla. Mannen fördes till polisstationen där han förhördes och efter förhöret blev han anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för försök till stöld.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *