Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 08:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

06 februari 08:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Polisen har utöver nedanstående utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:05 Rattfylleri, Luleå: Vid kontroll misstänks en bilförare, en man i 30-årsåldern, vara berusad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas och mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:02 Motorfordon, stöld, Kiruna: Polispatrull beordras till E10, norr om Kiruna, där en bil med trailer stulits. Bilägaren, som befunnit sig i trailern vid tillfället, uppges ha tagit sig ur trailern och försökt stoppa bilen. Bilen och trailern har sedan körts i diket cirka en och en halv kilometer från platsen.

Inga misstänkta gärningspersoner påträffas. Ytterligare en bil har stulits en kortare sträcka från den första brottsplatsen. 

En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel samt försök till grov misshandel upprättas då de misstänkta försökt slunga av bilägaren i farten från hans egen bil.

01:13 Trafikbrott, Luleå: Bilförare i Innerstaden får ordningsbot på grund av tonade sidorutor.

03:17 Trafikbrott, Luleå: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Råneå. Bilen är avställd och har körförbud. Föraren får en ordningsbot och registreringsskyltarna tas i beslag.

04:14 Trafikbrott, Gällivare: Bilförare i centrum får ordningsbot för att ha haft dimljus och halvljus på samtidigt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.