Hem » 02 februari 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02 februari 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.34 Borås, rattfylleri
På Hultavägen kontrollerar polisen en bilist. Föraren, en man i 60-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

02.50 Göteborg, drograttfylleri
Vid Röda Sten stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 45-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

04.00 Göteborg, inbrottsförsök
En man har tagit sig in i en villa medans familjen låg och sov. När maken i familjen gick upp för att åka till jobbet märkte han att det var en man i huset som troligen tagit sig in genom en olåst altandörr. Övriga familjen befann sig på en annan våning i huset och kunde larma polisen. Mannen blev då något hotfull mot maken men lämnade snart huset och gick ut. Strax därefter kom polisen till platsen och kunde gripa mannen i närheten. Inga personskador och inget stulet. Den gripne mannen är i 20-årsåldern och han är misstänkt för försök till inbrott samt olaga hot.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *