Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 21. 50 Göteborg, hets mot folkgrupp
Polisen får samtal om att någon ska ha lyckats rikta och projicera en text på på bockkranen vid Mosungatan. Texten har ett antisemitiskt budskap kring förintelsen. Enligt de som sett budskapet så har det varit ”uppe” i ca fem minuter innan det försvann. Polisen har inte lyckats spåra var budskapet kommit från. Anmälan upprättas med rubricering hets mot folkgrupp. Ingen gripen.

Kl 23.56 Göteborg, bilbrand
Larm om en brinnande bil vid Senapsgatan. Räddningstjänst, polis larmas till platsen. Det framkommer uppgifter om att ett antal svartklädda killar ska ha rört sig i området kring branden. Polis söker i närområdet, bl a men hund men ingen grips, . Branden omfattar en personbil som kan släckas. Inga kända personskador. Då det är okänt hur branden startat så upprättas anmälan om skadegörelse genom brand.  

Kl 02.10 Trollhättan, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Södra Malögavägen där det ska brinna i en bil. Branden kan släckas, inga kända personskador. Det är inte klarlagt hur branden startat och polisen upprättar därför en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.