Hem » Uppdaterad 17 januari 09:19: 17 januari 09:01, Trafikolycka, Staffanstorp

Uppdaterad 17 januari 09:19: 17 januari 09:01, Trafikolycka, Staffanstorp

Uppdaterad 17 januari 09:19

Två bilar i olycka, RV11.

Larm inkommer om en olycka mellan två bilar på RV11 i höjd med Särslöv, i riktning mot Staffanstorp. Inga personer ska vara skadade, men bilarna står illa till och påverkar trafiken. Det är halt på platsen. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg.

Uppdatering: Vägen är helt avstängd i båda riktningarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *