Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 11 januari 07:39: 11 januari 07:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Uppdaterad 11 januari 07:39: 11 januari 07:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Daniel Söderqvist.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:07 Polis beordrades till Tunafors, Eskilstuna, med anledning av ett personrån utomhus. Tre personer ska ha blivit utsatta för rån, rånförsök, ofredande samt övergrepp i rättssak av tre gärningspersoner. Flera polispatruller anlände till platsen. I samband med rånet ska en av de drabbade ha blivit slagen. Gärningspersonerna ska även ha hotat målsägandena att de inte skulle kontakta polis. Poliserna utförde en spaningsinsats och i närområdet påträffades en misstänkt gärningsperson av en polispatrull. En man, som är i 20-årsåldern greps. Han är misstänkt för rån, försök till rån, ofredande och övergrepp i rättssak. Tidigt under måndagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Polisen letar fortfarande efter två gärningspersoner och är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i Tunafors i samband med händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

03:47 Polisen larmades till ett byggföretag på Kjulavägen i Eskilstuna med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att krossa ett fönster. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland