Hoppa till innehåll
Hem » 06 januari 16:22, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

06 januari 16:22, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

15:25 Viltolycka på länsväg 374 vid Vitberget, Älvsbyn kommun. En personbil och en älg var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Älgen dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

15:41 Viltolycka på länsväg 374 Vid Nedre Tväråsel, Älvsbyn kommun. En personbil och en älg var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är ovisst hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

15:44 Viltolycka på Marielundsvägen, Haparanda. En personbil och ett rådjur var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är ovisst hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.