Hem » 25 december 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

25 december 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Under natten mot juldagen har polisens regionledningscentral hanterat ett 30-tal ärenden som rör Östergötlands län. De ärenden som har hanterats är till stor del egeninitierade ärenden av polispatrullerna i form av kontroller av fordon och personer. Några ärenden gällande psykisk ohälsa har hanterats. Ingen har gripits för brott.

00:15 Polisen larmades till en bilfirma i området Klockaretorpet i Norrköping. Flera personer sågs på övervakningsfilm från lokalen. Flera polispatruller larmades till platsen. Gärningspersonerna hade brutit sig in i lokalen och stulit flera bilnycklar samt en ny BMW. Polisen sökte efter den stulna bilen. Bilen hittades någon timme senare i Stockholm brinnande. Ingen person fanns då i den. En anmälan om grov stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

04:08 Polisen larmades till en byggarbetsplats i området Gottfridsberg i Linköping. På ett kameralarm kunde ett larmföretag se hur en obehörig person fanns inne på området. En man som stämde överrens med utseendet på personen från kameraövervakningen kontrollerades i närområdet och han misstänks för stöld genom inbrott alternativt olaga intrång. Mannen är 35-årsåldern. En utredning är påbörjad.

04:38 Polisen larmades till en bar på Olai Kyrkogata i Norrköping med anledning av ett inbrottslarm. Någon har krossat ett fönster och tagit sig in i lokalen. Växelkassa saknas. Det är inte känt hur mycket pengar som fanns i den. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *