Hoppa till innehåll
Hem » 15 december 07:36, Sammanfattning natt, Västernorrland län

15 december 07:36, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Ett urval av nattens ärenden:

01:13 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på en bil, parkerad i Nacksta, vars ruta är trasig. Det finns misstanke om att okänd gärningsperson slagit sönder den. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:02 Brand, Sundsvall
Polisen larmas om en bilbrand i Skönsberg, Sundsvall. Totalt ska det ha brunnit i fyra parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker branden. Polisen har varit på plats. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. 

02:07 Brand, Sollefteå
Polisen larmas om en bilbrand vid Ångermannabron, Remsle, Sollefteå. En parkerad bil har börjat brinna av ännu okänd anledning. Polisen har varit på plats. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. 

04:14 Inbrott, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en skola i Köpmanholmen, Örnsköldsvik. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in i ett förråd tillhörande skolan och tillgripit okänt gods. De ska även ha tagit sig in i skolan. När polisen kommer till platsen finns inga misstänkta personer kvar. 

En brottsplatsundersökning utförs och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.