Hem » 04 november 02:44, Olaga intrång, Västerås

04 november 02:44, Olaga intrång, Västerås

En man tar sig in i en lastbil.

En man i 25-årsåldern upptäcks när han försöker ta sig in bakifrån i en parkerad lastbil på Svärdsliljegatan.
Mannen fångas in av polis.
Intrycket är att mannen hade tänkt att tillbringa resten av natten i lastbilen och polisen skriver anmälningar om olaga intrång, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. Mannen omhändertas med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *