Hem » 01 november 00:36, Trafikolycka, Karlshamn

01 november 00:36, Trafikolycka, Karlshamn

Personbil kör in i trädgård, Hagalundsvägen.

Larm inkommer om att en personbil kört in i en trädgård på Hagalundsvägen. Polis och ambulans skickas till platsen. Föraren av bilen, en man i 25-årsåldern, blåser positivt och omhändertas för vidare kontroll. Bilen bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *