Hem » 01 november 00:29, Skottlossning, Växjö

01 november 00:29, Skottlossning, Växjö

Skott avlossade vid skolområde, Hjalmar Petris väg.

Polispatruller befinner sig i Arabyområdet när de hör skott avlossas. Platsen för skottlossningen lokaliseras till ett skolområde på Hjalmar Petris väg. Kontroller på personer i området genomförs, men ingen misstänkt är i nuläget gripen. Inga skadade personer har anträffats. En anmälan om grovt vapenbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *