Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker vittnen efter personrån

Polisen söker vittnen efter personrån

Polisen söker vittnen efter personrån på Liegatan i Västerås.

Söndag 5 januari 2020 mellan 06.30-07.15 skedde ett personrån utomhus i området runt S:ta Gertruds skola på Liegatan. Med tanke på brottstiden finns det anledning att anta att flera personer kan ha gjort intressanta iakttagelser av händelsen, exempelvis söker polisen information om personer och fordon som har rört sig i området den aktuella tidpunkten.

En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information.  Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen.

Tips och iakttagelser lämnas till polisen via 114 14 eller www.polisen.se/tipsa-polisen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västmanlands län.