Hoppa till innehåll
Hem » Beslag av sprängmedel, narkotika och kontanter

Beslag av sprängmedel, narkotika och kontanter

2 kilo sprängmedel, 4 kilo narkotika, drygt 2500 narkotikaklassade tabletter och 50 000 kronor i kontanter. Det är en del av vad polisen beslagtagit hittills sedan den särskilda händelsen Rimfrost inleddes i region Syd.

– Narkotikabeslagen polisen gör slår hårt mot de kriminella och drabbar deras inkomster. Vi ser att försäljning av narkotika flyttar sig efter våra insatser – då följer vi efter. Arbetet med Rimfrost fortsätter att ge resultat, säger Stefan Sintéus, kommenderingschef Rimfrost Syd.

Två mord har inträffat i Malmö under den senaste veckan och polisen lägger mycket kraft på att lösa ärendena. I utredningen gällande mordet på Hermodsdal den 2 december har två män anhållits. 

– Varje mord är en tragedi för den enskilda och dess anhöriga, men också för samhället. Dock kommer det att ske skjutningar och sprängningar både under tiden Rimfrost pågår men också efter. Polisens mål är att bryta utvecklingen av det dödliga våldet, det är ett långsiktigt arbete, säger Stefan Sintéus.

Beslag Operation Rimfrost Syd
 
Narkotika: 4,1 kilo
Narkotikaklassade tabletter: 2712 stycken
Sprängmedel: 2 kg
Kontanter: 50 000 kronor
Skjutvapen: 5 st
Ammunition: 210 st

Statistiken är ett urval av beslag som gjorts under Rimfrost i region Syd 20191112-20191203.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne