Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker tips efter mordförsök i Hultsfred

Polisen söker tips efter mordförsök i Hultsfred

En man blev oprovocerat överfallen och knivskuren i Hultsfred, Kalmar län tisdagen den 15 oktober vid 21.40-tiden. Mannen fick svåra skador och polisen söker nu allmänhetens hjälp för att klara upp brottet.

Den drabbade mannen blev enligt egna uppgifter oprovocerat överfallen vid Granitvägen 19 i Hultsfred den aktuella kvällen. Två män kom i diskussion med målsägande och han knivhöggs sedan i överkroppen.

Mannen skadades illa och har vårdats på sjukhus i en vecka för sina skador. Lyckliga omständigheter och snabb sjukvård räddade livet på mannen är polisens utredares uppfattning om mannens skadesituation.

De båda gärningsmännen flydde efter överfallet till fots på Granitvägen i riktning mot Västra Långgatan och in i villaområdet vid Blockstigen och Glimmerstigen i Hultsfred. Därifrån kan de misstänkta har tagit sig vidare med bil.

Gärningsmännen beskrivs att vara män i 20-25 års åldern och mörkhåriga. En av männen hade mörkt skägg medan den andre hade ett rödlätt skägg. Båda var klädda i mörka kläder och pratade med varandra på ett utländskt språk.

Polisens utredare söker nu hjälp med information från allmänheten om någon gjort iakttagelser i det aktuella området i Hultsfred runt Granitvägen-Västra Långgatan-Blockstigen och Glimmerstigen den 15 oktober vid 21.40-tiden.

Alla observationer av personer eller fordon i det beskrivna området är av intresse. Tveka inte att kontakta polisen med iakttagelser.

Tips kan lämnas till polisen via telefon 114 14 eller via e-post.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.