Hoppa till innehåll
Hem » Uppdatering dubbelmord i Arlöv

Uppdatering dubbelmord i Arlöv

Dubbelmordet som skedde i Arlöv någon gång mitt på dagen söndagen den 6 oktober har ännu inte nått sin lösning.

Tjugotalet utredare arbetar intensivt med alla de utredningsåtgärder som gjorts under veckan. Förutom de omfattande tekniska undersökningarna och samverkan med Rättsmedicin i Lund har ett femtiotal förhör genomförts. Polisen har knackat dörr i området, undersökt hur det ser ut med övervakningskameror i området samt bedriver ett omfattande inre spaningsarbete.

Tidpunkten för brottet förbryllar. Brottet har skett mitt på dagen när normalt många människor är i rörelse, vilket innebär att upptäcktsrisken är ganska stor. Därför kommer polisen att finnas i Arlöv exakt en vecka efter mordet, alltså nu på söndag 13 oktober. Polisen kommer att ha flera utredare på plats tillsammans med uniformerad polispersonal i det mobila poliskontoret (husbil) mellan klockan 09:00-15:00, cirkatider. Syftet är att ta emot tips eller iakttagelser, men allra viktigast är att fånga upp människor som är ute vid den tidpunkten och helt enkelt få en bild av hur det ser ut i det aktuella området en söndag mitt på dagen.

Förundersökningen leds fortfarande av polisen under brottsrubriceringen mord. Brottsplatsen är tills vidare avspärrad för ytterligare tekniska undersökningar och kommer så att förbli en tid framöver. Man räknar med att de tekniska undersökningarna kan avslutas kommande vecka.

Frågor från allmänhet eller media hänvisas till presstalesperson Ewa-Gun Westford, tel 070-547 18 57.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne