Hoppa till innehåll
Hem » Stöld ur bilar

Stöld ur bilar

Stöld ur bil

Stöld ur bil.

Det har varit stölder ur personbilar i södra delen av Dalarna.

Polisen har under morgonen fått in samtal om att personer har haft inbrott i sina bilar i Hedemora och Säter under natten. Inbrotten har skett i bilar av märket BMW och det som har stulits är framförallt rattar.

Polisen misstänker att detta kan handla om organiserad brottslighet och vi ber ägare till framförallt BMW, men även andra märken, att vara extra uppmärksamma samt följa de råd som finns på Polisen.se för att skydda sig mot stölder av och ur fordon.

https://polisen.se/utsatt-for-brott/skydda-dig-mot-brott/stold-och-inbrott/bilstold/

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.