Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker vittnen till ett rån

Polisen söker vittnen till ett rån

Polisen söker vittnen till ett rån på cykelbanan norr om Björnjaktsvägen i Västerås.

Tisdag 20 augusti 2019 någon gång mellan klockan 16.30 och 17.00 blev en pojke rånad på cykelbanan norr om Björnjaktsvägen i Västerås. Efter att han blivit rånad kom två män på cykel som hjälpte honom. De cyklade ikapp de misstänkta gärningsmännen och fick tillbaka pojkens mobiltelefon.

Polisen söker nu dessa två vittnen då deras iakttagelser kan vara intressanta för utredningen.

Den som känner igen sig på beskrivningen av händelsen uppmanas att ringa polisen på 114 14 eller lämna tips på www.polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/. Även tips från andra än de två personer som efterfrågas är välkomna.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västmanlands län.