Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker vittnen till mord i Malmö

Polisen söker vittnen till mord i Malmö

Vet du något om mordet vid St Johannes Kyrkan i Malmö den 6 juni? Kontakta polisen på telefon 114 14 för att lämna tips.

Den 6 juni klockan 00:17 sköts en 30-årig man till döds vid Kapellgatan-Friisgatan, invid St Johanneskyrkan i Malmö. Platsen var ungefär vid de stenbänkar som finns utplacerade där. En omfattande mordutredning pågår med sedvanliga utredningsåtgärder. Polisen har hållit förhör med personer som befann sig i närområdet och man har även haft dörrknackningsinsatser. Utredningen har gett vid handen att det har varit betydligt fler människor i rörelse vid tidpunkten för skottlossningen än vad man hittills kommit i kontakt med.

– Vi vet att det har varit många människor där vid tidpunkten för mordet och vi är väldigt angelägna om att komma i kontakt med så många som möjligt. Det fanns människor där som faktiskt riskerade att bli träffade, så nära var de. Bland annat söker vi ett par på cykel, som vi vill komma i kontakt med, samt alla andra som var invid mordplatsen, säger ansvariga utredningsledaren Annika Hansson, som tillägger att varje pusselbit är intressant i utredningen.

Kontakta polisen på telefon 114 14.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne