Hoppa till innehåll
Hem » Media inbjuds att prata med Polisen inför Wheels

Media inbjuds att prata med Polisen inför Wheels

Under onsdagen den 26 juni har media möjlighet att träffa polisens biträdande insatschef Johan Wåhlin för att prata om Polisens arbete inför och under Wheels.

Nu på lördag den 29 juni är det dags för den årliga bilträffen Wheels Nationals Norr med efterföljande cruising i centrala Umeå senare under kvällen. Polisens arbetet inför denna tillställning är i full gång och vi kommer finnas i folkmyllret under cruisingen för att se till att trafiken flyter och att det blir ett säkert och trevligt arrangemang för alla.

Inför evenemanget ges nu media möjlighet att prata med Johan Wåhlin som kommer vara biträdande insatschef under dagen och kvällen. Några av de viktiga punkterna som bör komma allmänheten till kännedom är; trafikregler under evenemanget, den planerade crusingvägen, vilka zoner det är alkoholförbud inom samt vilka Paragraf3-områden som finns på evenemangsområdet.

Tid: Onsdag den 26 juni, kl. 15:30.
Plats: Receptionen Polishuset Umeå. Lokal Stigbygeln.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.