Hoppa till innehåll
Hem » Uppdatering – Skjutningen i Kramfors lördag 22 juni

Uppdatering – Skjutningen i Kramfors lördag 22 juni

De 6 personer som under lördagsnatten blev anhållna misstänkt för skjutningen i Kramfors är fortsatt anhållna efter beslut från åklagaren. Åklagaren prövar löpande anhållningsbesluten gällande de misstänkta.

Enligt de uppgifter som Polisen fått fram är en underliggande konflikt mellan två grupperingar i Kramfors anledningen bakom skjutningen. Flera av de anhållna personerna är kända av Polisen sen tidigare. Polisen gör bedömningen att allmänheten inte behöver oroa sig.

Vid gripandet av de anhållna personerna uppvisade flera av dem skador. Inga av skadorna var livshotande och samtliga har fått lämna sjukhuset.

Under måndagen har Polisen fortsatt hålla förhör med de anhållna samt med vittnen. Kriminaltekniker har också varit på plats i Kramfors för att fortsätta den kriminaltekniska undersökningen av brottsplatsen.

Inga fler uppgifter om händelsen kommer att lämnas under måndagen.

Bevittnade du skjutningen eller har andra uppgifter kring händelsen, kontakta Polisen på tel. 114 14.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.