Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker information om ett grovt brott

Polisen söker information om ett grovt brott

Polisen söker information om ett grovt brott på Sigurdsgatan i Västerås.

Fredag 22 mars 2019 någon gång mellan 13.10-13.20 hamnade två män i bråk med varandra på Sigurdsgatan, strax utanför entrén till gångbron som korsar järnvägsspåren mot Västerås Centralstation. Båda männen var troligen blodiga efter händelsen och en av dessa försvann över gångbron som nämns i texten ovan, den mannen sitter nu häktad för försök till mord.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med den aktuella händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information.

Tips och iakttagelser lämnas till polisen via 114 14 eller www.polisen.se/tipsa-polisen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västmanlands län.