Hoppa till innehåll
Hem » Rån i Säter 1900211.

Rån i Säter 1900211.

Som tidigare meddelats greps tre personer under natten till den 12 /2, misstänkta för delaktighet i rånet mot Runes Ur och Guld i Säter den 11 februari vid 16-tiden. Två av de tre har senare frigivits medan en har häktats, en man född 1993.

Utredningsarbetet har därefter lett till att ytterligare en man, född 1991 har delgivits misstanke, och kommer att begäras häktad, misstänkt för brottet.

Tre personer ska ha setts i anslutning till den bil som rånarna har använt sig av, och som parkerats i närheten av brottsplattsen. Det är en grå Citroen C4. Den bilen kan ha varit synlig i Säter med omnejd tidigare under dagen för rånet, måndagen den 11 februari. Polisens utredare är fortsatt intresserade av eventuella iakttagelser av den bilen.

En del av det stöldgods som finns i beslag utgörs av gods som kunder lämnat in för reparation eller annan åtgärd i butiken. För att kunna återställa godset till rätt ägare är polisens utredare också angelägna att komma i kontakt med personer som haft smycken, klockor eller annat inlämnat i butiken.

Den som gjort iakttagelser av en sån bil som beskrivs, eller har haft gods inlämnat i butiken ombedes kontakta polisens utredare Mats Danielsson, 010- 567 26 81, eller Anders Eriksson, 010 567 27 34.

Det går också bra att använda nedanstående länk. https://polisen.se/kontakt/mejla-region-bergslagen/ 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.