Hoppa till innehåll
Hem » 30 augusti 07:17, Sammanfattning natt, Östergötlands län

30 augusti 07:17, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.37 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.12 en misstänkt drogpåverkad man anträffades av en polispatrull på Rydsvägen i Linköping. Mannen, som är i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

04.17 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Råbergaleden i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri på mannen, som är i 65-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör, varefter han frigavs.

05.12 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning där en lastbil kört av vägen. Ingen person skadades vid olyckan och det finns ingen misstanke om brott.  Läs på Trafikverkets hemsida om hur trafiken påverkas.

06.14 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 51 vid Sonstorp där en trafikolycka inträffat. Enligt SOS ska en motorcyklist ha kört av vägen. Polisen åkte till platsen. Föraren, en man i 55-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.