Hoppa till innehåll
Hem » 27 mars 08:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

27 mars 08:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Nio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:54 Polis larmades till en bostad i området Svälthagen, Finspång, med anledning av att en person ska ha blivit skadad med ett vasst tillhygge. När polis anlänt till platsen fördes målsägaren, en man i 30-årsåldern, med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. Strax efter midnatt inleddes en förundersökning gällande försök till mord och brottsplatsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning. Polispatruller på plats har förhört vittnen och jobbat med utredningsarbete. Under natten har också en person, en man i 30-årsåldern, gripits av polis misstänkt för försök till mord.

02.38 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Dunderbacksvägen i Finspång med anledning av att en parkerad bil ska ha börjat brinna. Väl på plats lyckades räddningstjänsten släcka branden. Polispatrull har inte hittat någon naturlig orsak till branden så en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Ingen person skadades i samband med händelsen. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador (vildsvin och rådjur), samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.