Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 07.43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22 september 07.43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sedan midnatt har sex personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

01:27 Misshandel, Östersund
Polisen kontaktas gällande ett bråk utomhus i centrum där flertalet personer ska ha varit inblandade enligt de uppgifter som inkommer. Polisen påträffar en man som uppger att han slagit en person, men det är oklart vem som är målsägande i nuläget. Förhör hålls och anmälan om misshandel upprättas.

03:01 Skadegörelse, Östersund
Polisen kontaktas gällande pågående skadegörelse på bilar i centrum. Två män ska ha slagit sönder ett stort antal bilar. polisen påträffar två män som misstänks för skadegörelsen, de omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har utfört brottsplatsundersökning, anmälan om skadegörelse upprättas. Bilarna märks upp och berörda bilägare uppmanas kontakta polisen.

03:32 Brand, Härjedalen
Polisen beordras till en adress utanför Sveg med anledning av en villabrand. Villan är övertänd och går inte att rädda. Polisen är på plats. Platsen är avspärrad, brandorsaken ska utredas. 

05:17 Brand, Östersund
Polisen larmas om en brand i en moped på Frösön. Det finns ingen information om att någon har kommit till skada. Polisen är på plats. Brandorsaken ska utredas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.