Hoppa till innehåll
Hem » 16 september 20.00, Trafikkontroll, Västerbottens län

16 september 20.00, Trafikkontroll, Västerbottens län

LYCKSELE

Under morgonen hölls en trafikkontroll på länsväg 365. Senare hölls en trafikkontroll vid Skolgatan i centrum. I samband med det stoppades en förare som blev misstänkt för rattfylleri. (Se separat notis). Under förmiddagen hölls också en nykterhetskontroll vid Hedlundavägen, utan några anmärkningar.

Under eftermiddagen stoppades en trafikant för kontroll i centrum. Fordonet hade otillåten solfilm på rutorna och böter utfärdades. Därefter kontrollerades en bilist där det visade sig att fordonet hade körförbud. Böter utfärdades.

ROBERTSFORS

Under dagen hölls en trafikkontroll vid Stantorsgatan i tätorten. En förare fick böter efter hastighetsöverträdelse på en 30-sträcka.

SKELLEFTEÅ

Vid 8-tiden hölls en trafikkontroll vid länsväg 364 i Degersjön.

STORUMAN

Runt 8-tiden kontrollerades trafiken vid Materialvägen i tätorten. Alla kontrollerade förare var nyktra. En fick dock böter på grund av att mobiltelefon användes i samband med körning.

UMEÅ

Under morgonen hölls en nykterhetskontroll i trafiken vid E12, Ersboda. Alla kontrollerade förare var nyktra, utan några anmärkningar. Samtidigt stoppades en bilist för kontroll på Rödäng. Böter utfärdades på grund av att säkerhetsbälte inte användes under färd.

Under tidig eftermiddag kontrollerades trafiken på E4 i Stöcksjö. Sju förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser, varav två fick sina körkort omhändertagna.

Runt 15-tiden hölls en trafikkontroll på E12 i Brännland. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

VINDELN

Vid 13-tiden hölls en hastighetskontroll på länsväg 363, utan några anmärkningar.

Vid 18-tiden kontrollerades en bilist i centrala Vindeln. Böter utfärdades på grund av att fordonet hade trasigt halvljus.

VÄNNÄS

Under förmiddagen hölls en nykterhetskontroll vid länsväg 611, utan några anmärkningar. Under tidig eftermiddag hölls också en hastighetskontroll utanför skolan i Vännäsby.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.