Hoppa till innehåll
Hem » 27 oktober 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

27 oktober 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kil, rattfylleri.
23.44: Man i 18-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika i samband med fordonskontroll. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Säffle, rattfylleri.
23.47: Man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika i samband med fordonskontroll. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, sexuellt ofredande.
00.30: Man i 20-årsåldern misstänks för sexuellt ofredande efter att ha tafsat på en kvinna i Tingvallastaden.

Karlstad, ofredande.
01.10: Ordningsvakt på en krog i centrala Karlstad blir enligt upptagen anmälan utsatt för ett ofredande av en gäst. Misstänkt är en man i 30-årsåldern.

Karlstad, narkotikabrott.
01.30: Kvinna i 35-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk efter kontroll på en krog i centrala Karlstad. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Kristinehamn, narkotikabrott.
02.21: Yngling under 18 år misstänks för att vara påverkad av narkotika. Beslut om provtagning inhämtas och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Arvika, våld mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.
02.33: I samband med att polispatrull ska genomföra en tjänsteåtgärd blir en person våldsam. Mannen genomför handling som rubriceras enligt våld som tjänsteman samt försöker vidare utföra våld mot tjänsteman. Mannen som är i 20-årsåldern sätter sig till motvärn i samband med omhändertagande och misstänks även för våldsamt motstånd. Mannen handfängslas och omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person. Förundersökning pågår.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet. I polisområdet har det omhändertagit sex personer enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person under natten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.